Rperi Kanye West mund të jetë goditur nga kriza e zinxhirit të furnizimit me materiale ndertimi, sepse rinovimi i tij nga dyshemeja deri në tavan i shtëpisë së tij në Malibu, është larg përfundimit.

Ju pagoi vetëm një skosh mbi 57 milionë dollarë për shtëpinë në plazh në Malibu. Ai po përdor një arkitekt të famshëm, Tadao Ando, por edhe ai duket se nuk mund ta përshpejtojë procesin.

Pastaj përsëri, Kanye është i famshëm për hartimin e një plani dhe për ndryshimin e tij derisa të jetë pikërisht sipas dëshirës së tij.

Shtëpia është 4,000 metra katrorë … e cila është e madhe sipas standardeve të Malibu për pronën buzë plazhit … pra çmimin e lartë. BTW, kur Kanye e bleu u rendit për 75 milionë dollarë.

Është goxha e ashpër … që është gjëja e Kanye. Shtëpia që ai projektoi për familjen e tij, të cilën Kim Kardashian e ka tani, është gjithashtu minimaliste.

Duke folur për Kim-in, shtëpia e Malibu-së është rreth gjysmë ore me makinë nga shtëpia e saj … duke supozuar se trafiku nuk është i rënduar, dhe në Malibu kjo është shpesh një supozim i keq…