Nëse mendoni se keni pasur një ditë të keqe në punë, prisni derisa të shihni këtë djalë, dita e të cilit shkoi keq kur një krokodil 5 metra i gjatë këmbë u kthye kundër tij. Kujdes, pamjet janë të rënda:

Tani, shumica prej nesh nuk duhet të merren me mishngrënës që hanë njerëz në punën tonë të përditshme, por një njeri që bën këtë punë tepër të rrezikshme është Sean Le Clus.

Mbajtësi i krokodilit ishte shumë me fat që i shpëtoi një sulmi potencialisht vdekjeprurës nga jo një, por dy nga zvarranikët në fermën Crocodile Creek në provincën KwaZulu Natal të Afrikës së Jugut.

Sean u godit nga një krokodil femër, përpara se të duhej të lirohej me forcë nga krokodili i Nilit i quajtur (me vend) Hannibal, mbi të cilin ishte ulur.

Pavarësisht se i shpëtoi krokodilit, Hannibal ishte në gjendje të niste një sulm të veçantë dhe e hodhi Sean në dysheme përpara se rojtari i kopshtit zoologjik të arrinte të shpëtonte me fat.

Një zëdhënës i Crocodile Creek tha për gazetën e Afrikës së Jugut: “Sean kishte dy vrima të mëdha dhëmbësh në të, por i qepi vetë dhe u kthye në punë për 20 minuta.

“Ishte hera e parë që Hannibal kafshonte një kujdestar dhe kjo ndodhi sepse femra u afrua mbi të dhe ajo mund të jetë shumë e mprehtë”.