Shkrepjet e vjedhura, fotot, puthjet. Por edhe ndarjen e historive gjatë finales mes Argjentinës dhe Francës. L-Gante dhe Wanda Nara, ndonëse kanë dhënë shumë të dhëna për jetën e tyre private, nuk kanë dalë ende zyrtarisht si çift.

Këngëtari dëshiron të zyrtarizojë historinë e tij me ish-zonjën Icardi. Ai e prezanton me përpikëri Wandën si të dashurën e tij dhe këtë do ta kishte bërë edhe me vajzën e tij, personin që do më shumë.

Por nga ana tjetër, Wanda Nara duket se ende heziton dhe nuk do të donte ta zyrtarizonte historinë. Nëse jo për asgjë tjetër, sepse do të kishte disa aspekte në lojë.

Gazetari Juan Etchegoyen – prezantues i Mitre Live – zbuloi se ndryshe nga ish-i i Mauro Icardit, këngëtari do të pretendonte të zyrtarizonte lidhjen e tyre.

Dhe për këtë ai do t’i kishte vënë një datë skadence marrëdhënies së tij me sipërmarrësen. Megjithatë, Wanda dëshiron të vazhdojë me kujdes, për shkak të konflikteve familjare që po përjeton me Mauro Icardin.

L-Gante do të ishte lodhur nga lojërat mediatike të partneres së tij aktuale dhe duket se i ka dhënë një ultimatum bukuroshes argjentinase. Historia në rrezik?