Finalistja e “Miss Universe”, Sienna Weir ka ndërruar në moshën 23-vjeçare dhe këtë lajm të trishtë e ka konfirmuar dhe familja e saj.

Sipas mediave të huaja, ishte marrë vendimi për t’i hequr aparatet që e mbanin në jetë, pasi pësoi një aksident disa javë më parë, duke kalëruar.

Agjencia e saj, Scoop Management, ndau një video që përmban një seri fotosh të finalistes të Miss Universe.

“Përgjithmonë në zemrat tona”, ka shkruar agjencia. Modelja kishte dy diploma në letërsi dhe psikologji angleze nga Universiteti i Sydney.