Muajit tetor po i vjen fundi dhe sipas yjeve ditët e fundit të tij do të jenë mjaft të vështira për disa shenja të horoskopit që do të kenë vështirësi në çështjet financiare. Lexoni më poshtë cilat janë këto shenja. Nëse jeni një prej tyre shikoni lëvizjet tuaja tani e tutje dhe ulni shpenzimet e panevojshme.

Demi –Shmangni transaksionet financiare në ditët në vijim. Në periudhën e ardhshme mund të lindin shpenzime të jashtëzakonshme që do t’ju shkaktojnë stres!

Gaforrja – Në ditët në vijim do të hasni pengesa financiare dhe kjo do ju sjellë probleme në pjesën tjetër të planeve. Me qetësi do të arrini të gjeni zgjidhje.

Peshorja – Diçka ndryshon në periudhën e ardhshme. Studioni me kujdes çështjet e punës dhe shmangni shpenzimet e panevojshme!