Ditën e sotme (26 gusht 2022), në tregun valutor dollari amerikan blihet me 113.7 lekë dhe shitet 119.5 lekë. Monedha Euro sot blihet me 113.9 lekë në shitje, sot këmbehet me 119.7 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 135.3 lekë, dhe shitet me 141.1 lekë. Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.3 lekë, shitet me 124.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 87.6 lekë dhe shitet me 93.4 lekë. Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja