Muret me lule, arredimet rozë dhe produktet e parezistueshme e kanë bërë EL&N një nga vendet më ikonike në botë. Eat, Live & Nourish janë tre fjalët që përbëjnë akronimin e kafenesë së suksesshme që hapet për herë të parë në Itali, në Milano.

Pas hapjes në Londër, në Mayfair, në 2017 dhe hapjeve të suksesshme pasuese në Paris, Doha, Dubai, Kuvajt City, Riad, Jeddah, marka e themeluar nga Alexandra Miller zbarkon në kryeqytetin milanez me valën e saj rozë të ushqimeve dhe pijeve të kërkuara në një vend unik.

Klubi i parë EL&N në Itali është hapur në Milano, brenda Kullës Liberty të strukturuar së fundmi. Kafeja ikonë rozë zë tre nivelet e para të kullës në qendër të Milanos për një sipërfaqe totale prej 480 metrash katrorë.

EL&N është bërë e famshme në botë jo vetëm për produktet e saj, por edhe si kafeneja më e instagramuar në botë. Dhe në fakt është e vështirë të hysh në një nga lokacionet e markës së ushqimit dhe pijeve dhe stilit të jetesës dhe të mos bësh një foto për ta publikuar.

Shtëpia e parë EL&N në Milano është gjithashtu dyqani më i madh në botë i markës. Ndërtesa në të cilën ndodhet vendi i ri, në Piazza del Liberty 4, është gjithashtu një nga shembujt më të mëdhenj të arkitekturës moderne milaneze të pas Luftës së Dytë Botërore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EL&N LONDON (@elan_cafe)