Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në spitalin San Rafael në Kolumbi, ku një lop është futur në holl dhe ka sulmuar pacientët.

Lopa ka shkaktuar panik të menjëhershëm midis pacientëve, të cilët kanë vrapuar në një qoshe për siguri. Megjithatë ata ndiqen nga lopa që përplaset drejt tyre, duke mbështetur një grua në mur.

Kjo ishte një ngjarje e rrallë që ka ndodhur për herë të parë në departamentin veriperëndimor kolumbian të Antioquia ditën e shtunë.