Në një diskutim mes Kristit, Qetsorit dhe Luizit, ky i fundit u shpreh se nuk e kupton akoma si Kristi është akoma brenda në shtëpi në ditën e 91.

Qetsori tha se Kristi ka përdorur aftësitë e tij të kamuflazhit. Por Kristi e ka kundërshtuar këtë duke thënë se ka përdorur thjesht disa manorva, por jo kamuflazh.

Ai shtoi se gjithmonë i’a ka thënë gjërat në sy çdo banori. Sipas tij, ky Big Brother do jetë një studim për Big Brother-at në vazhdim.