Në nje diskutim e Dea Mishel mëngjesin e sotëm,  Luizi ka thënë se Efin e ka mbështetur edhe pasi ajo ka dalë nga shtëpia, duke e përmendur gjithmonë në shtëpi si një lojtare që iku padrejtësisht nga loja.

Ai tha se nuk e ka mbështetur lojën e tij te askush, por shprehu se falë Kiarës është në ktë pikë të lojës.

Dea i tha atij se Efi e ka mbështetur shumë dhe se e ka shumë xhan.