Luizi duket të jetë i mërzitur rreth situatës së krijuar me Efin. Ai i tha Kiarës se kohët e fundit i ka pasur banorët afër vetes, e ndërsa tani të gjithë i ka kundër.

Luizi tha se me rihyrjen e saj dhe të Efit,  çdo gjë është duke ecur mbrapsht dhe se tani nuk po di si të luajë.

Ai tha se duke u marrë me të për ta çuar në finale, është duke humbur lojën e tij.

Kiara i kërkoi që mos ta llogarisë atë, por të bëjë lojën e tij duke ecur para.

Por Luizi i tha se ajo u bë ‘sebepi’ që tani ka gjithë shtëpinë kundër, por pavarësisht kësaj nuk ka se çfarë të bëjë ndryshe për momentin.