Luizi ka këshilluar Kristin të mos bjerë pre e lojës së Bledit, pasi sipas tij ai po përpiqet të krijojë sulme kundrejtë gjithë banorët.

Ai shtoi se Bledi nuk po e bezdisë, thjesht po bën  Oltën e dikurshme.

Luizi tha se edhe nëse ai sulmon Kiarën, nuk ka kohë të merret me të.

Ndërkohë Kristi u shpreh se e kupton lojën  e Bledit, ndaj nuk ka asnjë interes të debatoj  me të.

Për të, Bledi do të krijojë sa më shumë situata dhe nuk ka skrupuj.