Mëngjesin e sotëm Luizi e ka nisur duke kënduar por edhe duke diskutuar me Qetsorin për largimin e një prej të nominuarve.

Ai është shprehur se Keisi do të jetë ajo qe do të largohet të shtunën, por sipas Qetsorit banori që do të eliminohet do të jetë Bledi, pasi nuk krijon asnjë situatë dhe përsërit të njejtat gjëra.

Ai ka thënë se Keisi është vajzë e bukur edhe pse nuk  e di se si e vlerësojnë njerëzit nga jashtë…