Luiz Ejlli duket se e ka seriozisht lu.ftën kundër Efit. Në një bisedë të bërë me Kiarën së fundmi, ai është shprehur se Efi po e shfrytëzon atë dhe po mundohet të fitojë terren. Ndër të tjera këngëtari tha se Efi po bën luf.tërat e tij dhe ai nuk ia ka kërkuar këtë gjë.

Dhe duke vepruar kështu, Efi po lë në hije edhe Kiarën sipas Luizit. Ky i fundit mendon se Efi po e shfrytëzon, ndërsa nuk ka lënë pa përmendur që ajo vjen nga Përputhen dhe se do t’i bijë me çdo gjë që ka.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Është duke dasht të fitojë terren, po ia lë mundësitë edhe të kapet me Dean, me Bledin

Kiara: Bëmë gabim që e sollëm çështjen në shtëpi, u sqaruam, kemi dhe gjëra për të sqaruar jashtë.

Luizi: E sollët me qëllim apo pa qëllim, s’më intereson, por të dyja më thatë se më doni fortë. Dhe të dyja po thoni se kkeni të drejtë, dhe kjo nuk shkon. Nuk ka sens, nuk qëndron. Për budalla nuk më bën kush. Ka mendu se po më shtrytëzon, por ka për t’i dalë e kundërta. Po bën luftrat e mia kjo, kur unë s’ia kam kërku. E para po të lë ty në hije. Ti mendon se Efi është aq e drejtë, vjen nga Për’puthen ajo o Kiarë.

Kiara: Po mirë ajo më ka thënë që do vijë momenti që do të nominoj.

Luizi: Edhe unë i kam thënë, do të të bi me tan ça kam.