Debati mes Luizit dhe Deas për situatën e Nitës agravoi më shumë, ku Luizi e quajti Dean manipuluese e ndërsa ajo e quajti të shëmtuar.

Ai u shpreh se ajo manipulon, duke mnbajtur anën e Kristit për të ‘goditur’ Nitën.

Dea Mishel tha se ai nuk i sheh dot njerëzit kur janë mirë,e  kërkon gjithmonë që ata të ndihen keq ose t’i shoh duke qarë.

Ajo shtoi se qëllimi i tij është që Nita të mërzitet e të kërkojë të dalë.