Luizi prej disa ditësh ka ngritur pikëpyetje për krisjen e marrëdhënies Kristi-Keisi.

Dyshimet e tij  kanë nisur pasi kjo çështje nuk u diskutua në spektaklin e shkuar.

Sipas tij kjo mund të jetë një lojë nga ana e çiftit, për strategjitë e tyre.

Ai shprehet se do presë deri sa kjo situatë të diskutohet dhe sqarohet sot në spektaklin Prime…