Një grua u tmerrua pasi nëna e saj e prezantoi me të dashurin e saj të ri. Arsyeja? Vajza kishte një lidhje me këtë burrë në të kaluarën dhe nëna e saj nuk di asgjë për këtë.

23-vjeçarja tha se ka fjetur me 49-vjeçarin “disa herë” vitin e kaluar, duke e lënë nënën e saj në errësirë. Në një postim në Reddit, gruaja tha:

“E inkurajova nënën time që të dilte me dikë për një kohë, ajo ka qenë nënë beqare në pjesën më të madhe të jetës sime dhe dukej se prioriteti i saj i vetëm ishin fëmijët.

“Nëna ime meriton dashuri si çdo person tjetër, ajo na ka vënë ne të parët për kaq shumë kohë sa ka ardhur koha për të vënë veten të parën për një herë”.

Megjithatë: “Pasi më dëgjoi, ajo u takua me një burrë dhe unë u gëzova për të. Por ajo së fundi më prezantoi me të dashurin e saj të ri dhe unë e njoha menjëherë sepse vitin e kaluar kemi fjetur nja dy herë bashkë. E ruajta qetësinë në pamjen e jashtme, por nga brenda po çmendesha.”

Gruaja dëshiron t’i tregojë të vërtetën nënës së saj, por nuk di si ta përballojë situatën, veçanërisht pasi burri i tha se duhej ta mbante sekret.

Gruaja shtoi: “E di që edhe ai e di, pasi ai erdhi tek unë kur ishim vetëm për një kohë dhe më kërkoi të mos i tregoja nënës sime. Nuk mendoj se mundem. Dua t’i tregoj, por nuk dua të lëndoj nënën time.

“Unë nuk dua që ajo dhe ai të bëhen super seriozë ose më keq ai të bëhet njerku i ardhshëm apo diçka e tillë. Si mund t’i them asaj pa ia thyer zemrën apo të më urrej?”.

Përdoruesit në komente e inkurajuan gruan që t’i tregojë nënës së saj të vërtetën sa më shpejt të jetë e mundur. Ata gjithashtu shtuan se kërkesa e burrit për të gënjyer për historinë e tyre është një arsye më shumë për të qenë të sinqertë, sepse është një sinjal alarmi. Si mendoni se duhet të sillet?