“Këtu është një nga tatuazhet që kemi bërë me Gianinna dhe sigurisht që duam ta ndajmë. në rast se dikush dëshiron ta bëjë atë me ne! Na tregoni dhe ne do t’ju kalojmë origjinalin”. Ky është teksti i mesazhit të shkruar në Instagram, në ditët e fundit të dhjetorit, nga Dalma Maradona, vajza e “Pibe de Oro”, e cila shoqëroi një foto të destinuar të bëhej “virale”, si dhe tatuazhin që përshkroi. Të dyja motrat kishin “ngulitur në lëkurë”, midis thembrës dhe kyçit të këmbës, një “10” në kllapa, atë që Maradona “gjurmoi” nën firmën e tij. Me kllapa të vendosura për të mbrojtur numrin “e tij”, atë me të cilin Diego identifikohej. Sido që të jetë, ky simboli i zgjedhur nga vajzat, për të ndarë kujtimin e babait të tyre përgjithmonë, u pëlqye nga të gjithë fansat.

Sigurisht, shumë i janë bashkuar kësaj iniciative të veçantë në një masë të tillë që Dalma dhe motra e saj vendosën t’i ribotonin fotot e tatuazheve dhe, gjithmonë duke shpërndarë imazhin origjinal, nga i cili u mor simboli përmes mediave sociale, ajo shtoi: “Nuk ka asgjë për të festuar, por… Kjo është dhurata jonë për ju, që e keni dashur, respektuar dhe mbrojtur atë nga ata që nuk kanë kuptuar kurrë ose do të kuptojnë asgjë! Nëse bëni këtë tatuazh, dërgoni foton tek unë, ose te Giani! Maradonianë, ju duam!”