Alarmi ka ardhur nga Brukseli në ditët e kaluara.

Dhe flet për dhjetëra raste kriminelësh të arratisur në muajt e fundit, të paktën kur maskat janë bërë një element i qëndrueshëm i panoramës metropolitane.

Keqbërësit shfrytëzojnë pjesën metalike të maskës për të hapur prangat e tyre.

Nga Brukseli kanë bërë të ditur edhe se maskat nuk përdorën nga kriminelët vetëm për t’u arratisur, por edhe për fshehur sasi të vogla droge.

Mjafton ta ndash substancën në porcione të vogla dhe t’i vendosësh këto të fundit brenda maskës. Mundësia që një agjent policie t’i bëjë një kontroll maskës është shumë, shumë e vogël.

Coronavirus, mascherine l'allarme dall'Interpol: "I criminali le usano per aprire le manette"L'allarme è arrivato da…

Gepostet von Salvo Sottile am Samstag, 17. Oktober 2020