Nuk ka pushime perfekte, udhëtimi ideal për të gjithë. Secili ka shijet dhe nevojat e veta gjatë pushimeve. Ka nga ata që preferojnë të pushojnë në një plazh me rërë të bardhë me ujëra të kristalta, nga ata që preferojnë të ecin në male dhe nga ata që zgjedhin një pushim të mbushur me adrenalinë.

Anija e lundrimit të Royal Caribbean, Navigator of the Seas, u shërben udhëtarëve të etur për përvoja të guximshme, aventura që rritin adrenalinën, por edhe relaksim, duke u ofruar pasagjerëve emocionin e përjetimit të rrëshqitjes më të gjatë të pezulluar në botë në ujë.

Rrëshqitësja më e gjatë e ujit në botë quhet Blaster dhe është në bordin e Navigator of the Seas duke rrëshqitur së bashku në një lartësi mbi 240 metra me kthesa dhe vija të drejta është një nga përvojat më të pabesueshme që mund të provoni me pushime.

Anija turistike e Royal Caribbean, pas një modernizimi prej 115 milionë dollarësh, është plot me mënyra të reja për të kaluar pushimet tuaja duke lundruar.

Qëllimi i Navigator of the Sea është të lejojë udhëtarët të shfrytëzojnë sa më shumë çdo minutë të kohës së tyre të lirë.

“Çdo anije Royal Caribbean, – thotë Michael Bayley, President dhe CEO i Royal Caribbean International, – sjell një aventurë të re të krijuar në mënyrë unike për t’iu përshtatur preferencave të mysafirëve tanë nga A në Z.

“Çdo detaj ka rëndësi dhe ne kemi nxjerrë një kombinim të pashembullt të veçorive dhe përvojave novatore për këtë transformim nga lart-poshtë të Navigator of the Seas”.