Teksa një pjesë e banorëve ishin ulur në verandë dhe po bisedonin me njëri-tjetrin, Kristi i tha Qetsorit me të qeshur se i pëlqen shumë arroganca e tij.

Ky i fundit u shpreh se me të qeshur e me të ngjeshur, Kristi po shkon drejt finales dhe sipas Qetsorit, ai e ka si strategji loje këtë gjë.

Kristi dhe Qetsori po ngacmonin njëri-tjetrin, teksa po qëndronin në veradë. Kristi i tha atij se ata ia japin atij lojën në pjatë.

Qetsori nga ana tjetër i tha atij se ai do dalë me gjithë pjatë nga shtëpia.

Kristi nisi ta ngacmonte Qetsorit, duke e pyetur atë nëse do e nominonte atë.