Pothuajse çdo person në qendër të vëmendjes së publikut ka dhënë pikëpamjen e tij/saj për shuplakën famëkeqe të Will Smith ndaj Chris Rock në Oscars, dhe Mike Tyson është i fundit që e ka bërë këtë.

Duket se duhet shumë për të tronditur ish-kampionin e peshave të rënda, i cili nuk u befasua shumë nga incidenti kur u pyet për të në Jimmy Kimmel Live.

“Kjo ishte interesante,” tha ai. “Unë nuk e di, nëse ai [Will Smith] e ndjeu se ishte e nevojshme ta bënte atë, nëse ai nuk është i tronditur, unë nuk jam i shokuar.”

Kimmel më pas përmendi sherrin e fundit mes Tyson dhe një pasagjeri, pasi ky i fundit e kishte ngacmuar ish-boksierin për një foto përpara se Mike të përgjigjej me një sërë grushtesh.

“Kam gabuar, nuk duhet të kishte ndodhur kurrë. U ktheva në gjendjen time primitive të fëmijës,” tha ai. “Isha thjesht i irrituar dhe i inatosur”.