Sponsor i ri për Milanin. Vazhdon puna e pandërprerë e klubit kuqezi, i cili në faqen e tij zyrtare njoftoi se ka hyrë në një partneritet të ri me MonkeyLeague. Loja dixhitale e futbollit e destinuar për web3, e ndërtuar në blockchain Solana, është kështu partneri i ri NFT Gaming i Djallit.

Ky partneritet i ri strategjik midis MonkeyLeague dhe AC Milan – lexojmë – parashikon krijimin e aseteve ekskluzive NFT të markës AC Milan, të tilla si veshjet e lojërave, turnetë speciale, ngjarjet e bashkë-marketingut dhe shumë iniciativa të tjera, të tilla si pjesëmarrja e vetë lojtarëve të AC Milani në playtest të lojës.

Partneriteti parashikon bashkëpunimin e ngushtë midis MonkeyLeague dhe Champions Italian për lançimin e një koleksioni të ri të aseteve NFT që lidhen me lojën dhe AC Milan të markës, të tilla si MonkeyPlayers, skins dhe stadiume të reja.

Pjesa e parë dhe ekskluzive e koleksionit do të dalë në ankand më 6 tetor në MagicEden. Blerësit e disa prej MonkeyPlayers të AC Milan do të marrin gjithashtu një fanellë fizike origjinale të nënshkruar nga ekipi i AC Milan.

MonkeyLeague do të nisë gjithashtu sezonin e parë të riprodhimit të MonkeyPlayer NFT me AC Milan, i cili mund të gjenerojë asete të markës AC Milan. NFT shtesë, të tilla si stadiumet dhe terrenet, do të jenë të disponueshme.