Miqtë e Princit Harry nuk kanë patur një përshtypje të mirë për Meghan Markle kur kaluan kohë së bashku. Princi shkoi në Kolegjin Eton kur ishte duke u rritur dhe ua prezantoi Meghan Markle miqve të tij të shkollës në vitin 2016-të.

Takimi ndodhi në pronat në Sandringham dhe ajo përfundoi duke qortuar miqtë për shaka rreth seksizmit, feminizmit dhe njerëzve transgjinorë.

Zbulimet u bënë pasi The Sun mori pjesë të librit të shkruar nga gazetari britanik Tom Bower, i titulluar “Hakmarrja: Meghan, Harry dhe Lufta midis Windsors”.

Çfarë thanë miqtë e Princit Harry për Meghan Markle?

Grupi në Sandringham përfshinte 16 nga miqtë e Harry-t së bashku me gratë dhe të dashurat e tyre. “Pa hezitim, Meghan sfidoi çdo të ftuar, biseda e të cilit binte ndesh me vlerat e saj”, pohohet në libër.

“Sipas miqve të Harrit, ajo i qortoi ata për komentin më të vogël të papërshtatshëm. Askush nuk ishte i përjashtuar”.

Reagimi i Meghan me sa duket e ka befasuar Harry-n dhe, në fund, miqtë e tij arritën në përfundimin se ai ishte “i çmendur” që ishte në një lidhje me të.

“Asaj i mungonte sensi i humorit”, thuhet në libër. “Duke shkuar për në shtëpi pas drekës së të dielës, filluan mesazhet mes makinave: ‘Oh Zot, po ajo?'”

Ishte një herë tjetër kur Meghan u përplas me miqtë e tashmë bashkëshortit të saj. Ka ndodhur një udhëtim në Xhamajka në vitin 2017 për martesën e mikut të ngushtë të fëmijërisë së Harrit.

Pretendohet se ajo mezi ndërvepronte me të ftuarit e tjerë në dasmë, sillej “princeshë” dhe zgjodhi të bënte vërejtje për ushqimin.

Meghan ka përçarë opinionin publik në Britani që kur lidhja e saj me Harry u bë publike, duke i bërë ata të distancohen nga Familja Mbretërore dhe të marrin shumë kritika nga shtypi.