Vazhdojnë negociatat për rinovimin mes Luka Modric dhe Real Madrid.

“Po flas me klubin dhe gjithçka po shkon në rrugën e duhur. Jam i kënaqur si po shkojnë gjërat, – ka thënë kroati, – por nuk mund të them më shumë për momentin”.

“Sergio Ramos? Është një mik, dua më të mirën për të dhe nuk dua të mbaj një qëndrim në këtë situatë”.

“Rinovimi i kontratës është një problem që duhet ta zgjidhë ai me klubin, ashtu siç duhet ta bëj unë”.