Monedhat e huaja vijojne te levizin. Diten e sotme në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 114.3 lekë dhe shitet 115.7 lekë.

Euro sot blihet me 116.8 lekë në shitje, sot këmbehet me 117.5 lekë. Paundi britanik sot blihet me 137.4 lekë, dhe shitet me 139 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 119.8 lekë, shitet me 121 lekë. Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 88  lekë dhe shitet me 89.6 lekë. Më poshtë jane të gjitha te dhënat e këmbimit valutor…