Fundi i dhomave të ndara në Shtëpinë e Bardhë. Bidens, ndryshe nga Trumps, do të ndajnë të njëjtën dhomë gjumi, raporton CNN.

Një detaj, ndër shumë, që nxjerr në pah ndryshimin midis dy çifteve.

Në çdo rast, një nga përparësitë e lëvizjes është ndryshimi i bazave të shtratit dhe dyshekëve.

Melania kishte zgjedhur një suitë të madhe të përdorur nga shumë çifte presidenciale, pranë sallës së ulur në Perëndim, ndërsa burri i saj flinte në një dhomë të përdorur për studim nga paraardhësit e tij.