Aktori i njohur i humorit në Shqipëri, Gentian Zenelaj, na ka dhuruar shumë të qeshura në programet e humorit ku ka marrë pjesë, si dhe na ka emocionuar me rolet e tij në kinematografi.

Jemi mësuar me të edhe në rolin e moderatorit, por a do ta shohim ndonjëherë Gentin si politikan? E vështirë për t’u besuar, por në një intervistë për ‘FitStation’, aktori nuk e përjashtoi këtë mundësi.

“Çdo ditë e mendoj. Një miku im politikan më tha nuk ndryshohet sistemi po nuk u fute brenda sistemit. Problemi më i madh është se politika ka shumë para brenda dhe tendenca që ta çorientosh busullën e ndërgjegjes tënde është shumë e fortë, fillojnë tenderat apo postet.

Ka sot njerëz të padukshëm që marrin 6 rroga dhe ne nuk e dimë. Janë njerëz që për fatin tonë të keq hiqen sikur janë pjesë e shoqërisë civile, ata janë më të rrezikshmit.

E mendoj çdo ditë të jem pjesë e politikës, nuk e di nëse jam i duhuri se nuk e përcaktoj unë e përcakton populli apo elektorati. Unë kam vendosur të jem i sinqertë dhe i vërtetë aq sa mundem”, u shpreh Zenelaj.