Ka një njeri që me të vërtetë ka intuitën e tij për të falënderuar pasi ka fituar 6 herë radhazi lotarinë me të njëjtat numra. Raymond Roberts Sr nga Fall River, Massachusetts, SHBA përdori numra që janë një kombinim i datave të përvjetorit dhe ditëlindjeve.

Lotaria shtetërore e Massachusetts tha se Roberts fitoi gjashtë çmime prej 25,000 dollarë në vit në lojën Lucky for Life. Kjo do të thotë se ai ka përputhur pesë numrat e parë nga gjashtë biletat e blera për shortin.

Kur u pyet se pse mori vendimin e çuditshëm për të blerë gjashtë bileta në të njëjtin short, ai u përgjigj: “Intuitë”. Ai shtoi se i pëlqenin ato shifra, se e kishte bërë këtë për më shumë se 20 vjet dhe se më në fund ishte koha për fitoren e madhe.

Kur u pyet se çfarë donte të bënte me paratë, fituesi tha se kishte ndërmend të blinte një motoçikletë të re dhe të dilte në rrugë përpara se të planifikonte se çfarë të bënte me pjesën tjetër.

Ai nuk është i vetmi fitues, pasi shitësi me pakicë që shiti biletën do të marrë një bonus prej 5,000 dollarësh, i cili është i barabartë me një bonus dhe gjashtë bileta, duke bërë një total prej 30,000 dollarësh.

Çdo biletë kushton 2 dollarë. Pjesëmarrësit duhet të zgjedhin pesë numra midis një dhe 48 së bashku me një numër të vetëm të topit me fat midis një dhe 18.

Lotaria shtetërore e Massachusetts lëshoi ​​një deklaratë e cila thotë, siç raporton Dailystar.co.uk: “Raymond Roberts Sr. i Fall River është fituesi i gjashtë çmimeve prej 25,000 dollarë në vit në lojën shumë-shtetërore Lucky for Life, që u zhvillua të mërkurën më 14 dhjetor”.

Nuk ka dyshim: ajo e tija do të jetë me siguri një Krishtlindje e mrekullueshme dhe është e sigurt se ai do të mbetet i lidhur me ato numra aq me fat për të.