Dhimbje të reja për Britney Spears, e cila duket se nuk ka paqe në jetën e saj. Këngëtarja, e cila së fundi ka siguruar revokimin e mbrojtjes së babait të saj, ka njoftuar në rrjetet sociale se ka kryer një abort.

Për këtë arsye e ka humbur fëmijën që priste nga partneri i saj Sam Ashgari. Artistja iu kërkoi fansave të saj respekt dhe privatësi për këtë moment të hidhur, i cili erdhi pak javë pas lajmit të lumtur të shtatzënisë së re.

Ja njoftimi i Britney Spears: “Kjo është një kohë shkatërruese për çdo prind. Ndoshta duhej të prisnim të njoftonim pasi të kishte kaluar më shumë kohë, megjithatë ishim tepër të prekur për ta ndarë këtë lajm të trishtueshëm me ju”, – tha ylli i popit përmes llogarisë së saj në Instagram.

Këngëtarja po ashtu ka sqaruar se me partnerin do të tentojnë ende ta zgjerojnë familjen. Britney Spears tashmë ka dy fëmijë me ish-bashkëshortin Kevin Federline: Sean dhe Jayden, të cilët janë përkatësisht 10 dhe 15 vjeç.