Milan ka lajmëruar se Hakan Çalhanoğlu dhe Theo Hernández kanë rezultuar pozitivë me Coronavirus.

Pas janë informuar autoritetet shëndetësore përkatëse, dy futbollistët, asimptomatikë, janë izoluar menjëherë në shtëpitë e tyre.

Të gjithë lojtarët e tjerë dhe stafi mjekësor do të vazhdojnë të monitorohen siç e parashikon protokolli.