Serena Sula ishte e ftuar së fundmi në emisionin ‘E diell’ në Top Channel, ku ka bërë disa deklarata të forta. E pyetur se deri ku shkon limiti i saj për famë, Serena ka deklaruar se ajo do të xhironte një video me përmbajtje sek.suale vetëm për të qenë në qendër të vëmendjes.

Ndërkaq, e pyetur se si e mendon jetën pas famës, Serena u përgjigj se kjo famë ka momente negative dhe nëse i hyn kësaj rruge ose do ta bësh, ose nuk duhet t’i hysh fare.

Pjesë nga intervista:

Remili: Deri ku shkon limiti yt për famë?

Serena Sula: Unë për famë shkoj deri në sextape. (Xhirimi videoje me përmbajtje të aktivitetit seksual)

Remili: Si e mendon jetën pas kësaj famës tënde?

Serena Sula: Kjo famë ka momente edhe negative. Po i hyre kësaj rruge, ose do e bësh ose mos i hyr fare.