Pikërisht, nxitja e Oltës ndaj Antonetës që të debatonte sërish me Luizin, u komentua nga Lorenci.

Ky i fundit tha se Olta është i vetmi person në shtëpi që nuk ka shfaqur në asnjë moment, një anë njerëzore.

Sipas tij, ajo bën çdo gjë sa për tu dukur, njësoj siç u soll edhe me të pas spektaklit, kur banorët iu kthyen kundër për deklaratën e tij ndaj Keisit.

E vetmja banore që i doli në krah Oltës ishte Dea. Ajo tha se të gjithë, të paktën në një moment të caktuar janë treguar njerëzorë.

Duke biseduar me Dean në kuzhinë, Lorenci u shpreh se Olta “i ha bukën” dhe se nuk e duron dot fare.