Dasmë në pranga për një vajzë në Monza. Nusja 42-vjeçare u arrestua pikërisht në momentin që do të shprehte po-në e saj, me dyshimin për trafik droge.

Por ishte një gabim i dukshëm: një gabim në transkriptin e Gjykatës. Gjithçka ka ndodhur në Seveso, në provincën e Monzas. Gruaja po martohej me një ceremoni civile, por ceremonia u ndërpre papritur nga ardhja e karabinierëve.

Avokati e zbuloi gabimin

Ceremonia është bllokuar një urdhër burgu për grumbullimin e dënimeve të lidhura gjithmonë me trafikun e drogës, i dërguar në Prokurorinë e Monzës nga Gjykata e Brianza-s, për një vendim përfundimtar, pavarësisht apelit.

Avokati i gruas e ka vërejtur gabimin dhe e ka anuluar dispozitën. Tashmë çifti do të thirret për të gjetur një datë të re dasme.