Autorja e emisionit “Përputhen”, Olsa Muhameti, ka qenë e ftuar në programin “Më ler të flas”, së bashku me opinionistin Arjan Konomi.

Ata u vunë përballë disa pyetjeve dhe lojërave të përgatitura nga vëllezerit Romeo dhe Donald Veshaj. Në lojën me “makinën e së vërtetes”, Olsës dhe Arjanit iu kerkua të thoshin emrin e nje konkurrenti që kishin me shume inat.

Autorja u shpreh se nje prej vajzave nuk e ka merituar kurrë të ishte në Për’puthen dhe ishte nje gabim nga ana e saj që e pranoi.

Olsa refuzoi te permendte emra, por tregoi se behët fjale për një vajzë të sezonit të kaluar, e cila qëndroi vetëm dy muaj në program…