Taylor Swift po bën albumin e saj të parë me material origjinal në pothuajse dy vjet  dhe është e prirur të punojë me artiste femra të reja.

Mund të zbulohet se këngëtarja e “Love Story”, ka qenë e zënë me shkrime dhe regjistrime në Nashville, Tennessee, por javët e fundit dhe është e vendosur të befasojë fansat me albumin e saj më eksperimental.

Ajo ka referuar ish të dashurit, përfshirë Harry Styles dhe Jake Gyllenhaal në regjistrimet e mëparshme, por do të japë një pamje të re në romancën e saj me aktorin Joe Alwyn në projekt.

Një burim i brendshëm i muzikës tha: “Taylor po shijon procesin e ndërrimit të tingujve të rinj dhe është vendosur të shfaqë një sërë zhanresh në albumin e saj të ardhshëm, i cili do të befasojë fansat e saj.

“Do të jetë gjithashtu albumi i saj më bashkëpunues deri më tani dhe ajo është e etur të punojë me artiste dhe producente femra të reja.

“Ajo kohët e fundit ftoi disa miq të shkruanin me të dhe këngët me të cilat dolën i kujtuan ekipit të saj Stevie Nicks dhe Joan Armatrading.” Fansat e saj janë mësuar të dëgjojnë për ndarjet e saj, por këndvështrimi i saj për romancën ka ndryshuar që kur ishte me Joe. dhe kjo do të ndodhë në muzikë.”