“Përputhen”, programi ku të rinjtë shqiptarë janë në kërkim të dashurisë së tyre ka nisur të ketë veç pëlqimeve, edhe debatet e para të forta mes konkurrentëve. Puntata e kaluar ishte mjaft e zjarrtë, teksa Eda dhe Remili, dy nga konkurrentët e programit kanë shpërthyer edhe në ofendime.

Remili akuzoi dy nga pjesëmarrësit, Edën dhe Mateon se ata mund të kenë fjetur bashkë. Ai u shpreh se i ka parë konkurrentët të largohen së bashku me një taksi pas një feste të përbashkët, mirëpo kjo hipotezë e Remilit u hodh menjëherë poshtë nga Eda, e cila nuk e pranoi diçka të tillë.

E nevrikosur, ajo i kërkoi Remilit të flasë me fakte dhe mos të japë mendime të pamatura, teksa në emision i tha se mund të thotë edhe që Remili është gej, por nuk ka asnjë fakt që mbështet atë që ajo thotë. Debati ishte i ashpër mes të dyve, ndërsa më tej kaloi në ofendime të mëdha.

Pjesë nga debati në Përputhen:

Remili: Mendoj se Eda dhe Mateo mund të kenë fjetur bashkë se shkuan në taxi bashkë pas festës.

Eda: Ça po thua, matu me këto që thua, matu.

Remili: Është mendimi im.

Eda: Mendimi im është që je gej.

Remili: Ça the? Ça the? Thuaje dhe njëherë. Jam gej unë? Do ta provosh ti?

Eda: Jo s’e provoj. Thashë mendimin tim.

Remili: Porovoje njëherë sa gej jam unë e mos të ik nga pëlqimi fare Mateo pastaj.