Aleandra dhe Irisi janë dy nga vajzat që janë futur së fundmi në programin e dashurisë “Përputhen”, teksa që në fillim deklaruan se janë shoqe me njëra-tjetrën.

Mirëpo, në puntatën e sotme, dy shoqet janë përplasur me njëra-tjetrën për shkak të një…djali sigurisht dhe ai është Petro.

Në program, Aleandra tregoi se ka pëlqim ndaj Petros, teksa diskutimi mes dy shoqeve agravoi deri në ofendime.

“Po kam pas pëlqim për Petron. Jemi apo jo shoqe”, tha Irisi, ndërsa Aleandra teksa po mundohej të fliste dhe të ndalonte së foluri Irisin i drejtohet shoqes: “Po flas moj debile”.