Këngëtarja e dashur për publikun shqiptar, Fifi është në ditët e fundit të shtatzanisë dhe pret të lindë nga momenti në moment. Ajo nuk ndalon në çdo moment së dedikuari fjalë të ngrohta bebit të saj, i cili është djalë.

Së fundmi, nëpërmjet një poze të këndshme nga vizitat mami Fifi shkruan se ajo po numëron ditët, orët, minutat dhe sekondat deri sa ta ketë në krahët e saj.

‘Po i numeroj ditët, orën, minutat e sekondat deri sa të t’kem në krahët e mi biri jem të dua akoma pa ta pa fytyrën e pa ta ni erën.’

Kujtojmë se për këngëtaren është fëmija i parë ndërsa Adisi është fëmija i dytë. Familja e tyre do të zgjerohet me një djalë.