Efi dhe Luizi kanë qënë fituesit e lojës me letra higjeniike të dhënë nga Vëllai i Madh.

Ndërsa Kristi dhe Dea Mishel e kanë humbur lojën pasi kanë derdhur ujin në letër, e si pasojë loja është ndërprerë.

Luizi dhe Efi, si fitues të sfidës kanë përfituar si shpërblim 1 mijë euro…