Qe Robin Williams ishte një person i veçantë, një nga ata që lindin një herë në 100 vjet dihej. Ajo që do t’ju tregojmë është vetëm një kuriozitet tjetër që shërben për të treguar se kur protagonisti i Jumanji, i cili u nda nga jeta në 11 gusht 2014, ishte një njeri i jashtëzakonshëm.

Në fakt, sipas asaj që u raportua nga Bryan Lourd, agjenti i aktorit, Williams kërkonte një klauzolë në kontratën e çdo filmi që kërkonte që produksioni të punësonte një numër të caktuar të pastrehësh dhe t’i vinte në punë.

Kur lexova kërkesat e Robin Williams, u befasova shumë nga ajo që gjeta – shpjegon Lourd. Për çdo ngjarje apo film të vetëm që ai realizoi, kompania që e punësoi atë duhej gjithashtu të punësonte një numër të caktuar të pastrehësh dhe t’i vinte në punë. Nuk kam parë më kurrë një film të Robin Williams në të njëjtën mënyrë.

Jam i sigurt se në kohën e tij dhe me paratë e tij, ai punonte me këta njerëz në nevojë, por kishte vendosur gjithashtu të përdorte fuqinë e tij si argëtues për t’u siguruar që kompanitë e prodhimit dhe planifikuesit e ngjarjeve të mësojnë gjithashtu vlerën e dhënies së njerëzve fuqi, mundësi për t’u kthyer në punë

Lajmi është kthyer në modë ditët e fundit falë një teme në Reddit, në të cilën disa përdorues kujtuan zemrën e madhe të Robin Williams dhe gjestet e shumta që ai bëri në jetën e tij për të ndihmuar ata me më pak fat se ai.

Dhe kjo nuk ishte e vërtetë vetëm nga pikëpamja ekonomike. Në fakt, tregohet edhe rasti se kur ai shkoi në spital për të vizituar mikun e tij Christopher Reeve menjëherë pas aksidentit të tij të tmerrshëm për ta bërë atë të qeshte pak… Një nga ata personalitete që çdo ditë mallkojmë veten se e kemi humbur. Na mungon shumë Robin.