Wanda Nara ka konfirmuar divorcin nga Mauro Icardi. Në një transmetim audio në LAM, modelja dhe biznesmenja siguroi se kishte nisur procesin për t’i dhënë fund martesës me sulmuesin e Paris Saint-Germain.

Pas spekulimeve dhe versioneve të pafundme për një krizë mes Wanda Narës dhe Mauro Icardit, gjithçka duket se tregon se martesa do të ishte pranë divorcit.

Në LAM, Amerikë, u transmetua një audio që Wanda i dërgoi Carmenit, një punëtoreje shtëpiake me të cilën është në konflikt pune dhe aty dëgjohet zëri i bjondes, e cila konfirmon se ka udhëtuar në Argjentinë për të nisur shkresat për divorcin. nga Mauro Icardi.

“Epo, Carmen, erdha këtu në Argjentinë sepse jam duke bërë divorcin nga Mauro. Unë e organizoj atë. Do të rrija edhe disa ditë dhe pastaj do të kthehesha, do të marr biletën dhe gjithçka që ju nevojitet”, thotë Nara në fillim për arsyet e udhëtimit të saj dhe si do të zhbllokonte konfliktin. situata me zonjën.

“Po i organizoj pak gjërat për divorcin, sepse nuk duroj dot më dhe se kërkova divorcin”, mbyll Wanda në audion e zbuluar. Për t’i dhënë situatës pak më shumë kontekst, Ángel de Brito tregoi për origjinën e këtij mesazhi zanor.

“Këtu ata konfirmojnë se Wanda po divorcohet nga Mauro. Është nga tani audio. Kjo audio, të cilën dikush zbuloi – nuk e di nëse zonja Carmen, apo një mike e Carmen – është e djeshme. Wanda ia dërgoi Carmen dje dhe dikush na e dërgoi këtu. Ne nuk e kemi telefonin e Carmen këtu”, shpjegoi shoferi.

Ditët e fundit, Wanda dhe Mauro dhanë indikacione të ndryshme në rrjetet e tyre sociale, të cilat shumë veta i morën në përfundimin se do të ndaheshin.

Vitin e kaluar ata ishin gati të divorcoheshin për shkak të mashtrimit të futbollistit me China Suarez, megjithëse u pajtuan.