Qetsori i tha Kristit se ai dhe Luizi ngjasojnë shumë  bashkë dhe se vetëm njëri nga ta do të vazhdojë garën.

Sipas Qetsorit ka qënë Kristi ai që ka adaptuar disa sjellje të Luizin në këto muaj qëndrimi brenda shtëpisë.

Kristi tha se thjesht është përshtatur me të dhe se nuk i zgjat më shumë bisedat pasi Luizi ‘të dhunon’ me fjalë, nuk mund të përdorë mënyrë tjetër, pasi kjo është pika e tij e dobët.

Por Qetsori e ka kundërshtuar duke thënë se ai nuk e di ende kush është pika e dobët e Luizit.