Qetsori, Kristi, Luizi dhe Efi po debatonin me njëri-tjetrin. Banorët u pyetën nga moderatorja e programit Arbana Osmani se si u ndez debate mes tyre.

Qetsori: Luizi ka patur të tjera raporte me Dean, ndërsa Kristin dhe Efin i ka patur në pushtetin e tij.

Kristi: Kjo është Big Brother Portokalli.

Qetsori: Ju të dy gjendeni si dy karaktere më vete, por në pushtetin e Luizit.

Efi: Nuk kuptova asgjë se çfarë tha ky zotëria këtu.

Qetsori: Deri para pak ditësh këta e mbështetën. Luizi në një farë mënyrë ka të drejtë t’i kërkoi llogari këtyre.

Efi: Mua përse më përfshive.

Qetsori: Po se ke qenë motër e Luizit.

Efi: Dhe çfarë lidhje ka kjo? Po, po ke shumë të drejtë. Tani shpikni ju lloj lloj situatash.

Qetsori: Luizi i solli deri këtu, finalist Efi.

Efi: Këtu erdha vetë dhe pikë.

Qetsori: Luizi dhe Efi janë në simbiozë. Çfarë i pëlqen Luizit, i përlqen edhe Efit. Unë kështu e shikoj. Marrëveshjen mes këtyre, unë e besoj. Kur Luizi thotë diçka, Efi fillon të qeshë.

Efi: Mendimi i Qetsorit më duket komplet pa kuptim. Nuk t’i marr parasysh gjërat që thua.