Efi dhe Kiara komentuan qëndrimin dhe lojën e Qetsorit në shtëpi, duke e krahasuar atë edhe me Qetsorin e “dikurshëm” të edicionit të dytë të Big Brother.

Efi tha se nuk e merr dot seriozisht Qetsorin kur flet, ndërsa Kiara shtoi se ai është shumë ndryshe krahasuar me ç’ka qenë në Big Brother 2, kur u shpall fitues.

Kiara tha se nuk i pëlqeu Qetsori që ditën e parë kur hyri në shtëpi, sepse i tha Deas se i kishte pëlqyer shumë me avantazhin që i dha Vëllai i Madh, kur nxorri në nominim Luizin, Efin dhe Kiarën.

Sipas Efit, Dea ka arritur kaq gjatë në Big Brother duke u kapur sa “andej-këtej” dhe se ka ardhur duke bërë skuthllëqe.