Ermal Mamaqi, i cili përmes një postimi në Instagram, ka reaguar për Jolandën, e cila humbi jetën ditën e djeshme.

Aktori i humorit thotë se dhimbja më e madhe që mund të provojë njeriu është të humbasë fëmijën.

“Prindi që jeton pas vdekjes së fëmijës;

Kjo është dhimbja më e madhe që mund të provojë njeriu…

Ky Piloti i Vdekjes do ja bënte më të lehtë familjarëve dhe neve nëse do tregonte pak pendesë në momentin e tragjedisë.

Të tjerat varja… Vajza nuk vjen më…

Të paktën tani është në një vend më të mirë se këtu.

Lamtumirë Jonada jonë.

Si emri jot, Deti Jon të deshi aq shumë sa të mori përgjithmonë…