“Cristiano Ronaldo? Ka përfaqësuar shumë për futbollin dhe për Real Madrid dhe për këtë arsye kam ndërmen ta rikthej këtu”.

Enrique Riquelme, kandidat për presidencën e Real Madrid, ka zbuluar planet e ij për Cadena Cope nëse do të mposhtë Florentino Perez në zgjedhjet e ardhshme:

“Zidane nuk do të ishte trajneri im, drejtuesit sportiv do të gjenin një profil tjetër për stolin me një strategji tjetër. Mua më pëlqen shumë Klopp, por edhe Raul po bën shumë mirë dhe është shumë i vlerësuar nga të gjithë”, ka thënë Riquelme.