Rebekah Vardy është cilësuar si “mizore” nga miqtë e shoqes së saj, Caroline Watt. Ata e akuzojnë Becky-n se ka shpërfillur problemet e shëndetit mendor të Caroline, ndërsa flet për të sajin pas çështjes Wagatha Christie.

Miqtë e tërbuar të shoqes së agjentes së Rebekah, Caroline Watt, e akuzojnë Wag-un se e hodhi atë “nën autobus”. Një burim mbrëmë pohoi se Caroline, 40 vjeçe, “po paguan çmimin më të madh për veprimet e pamëshirshme dhe të përqendruara te Becky”.

Miqtë thanë se nëna e dy fëmijëve nuk ka punuar për muaj të tërë për shkak të ekspozimit nga beteja e Becky Wagatha Christie me Coleen Rooney.

Ata zbuluan se bashkëshorti i saj Steve është shqetësuar se ajo është “vetëvrasëse”. Miqtë fajësojnë Becky “me mendje të vetme” që nuk ka marrë parasysh shëndetin mendor të Caroline ndërsa fliste në TV për betejat e saj.

Caroline – agjentja e Becky-t për shtatë vjet – nuk dha dëshmi në gjyqin e Gjykatës së Lartë pasi një psikiatër vendosi që ajo nuk ishte e përshtatshme për t’u paraqitur.

Becky, 40, dha një intervistë ekskluzive për The Sun dhe foli në Talk TV javën e kaluar për të protestuar ndaj pafajësisë së saj pasi humbi pretendimin e saj për shpifje kundër Coleen, 36 vjeç – një vendim që do t’i kushtojë asaj miliona.

Por miqtë e Caroline – e njohur si Caz ​​- thanë se ajo as nuk e ndoqi intervistën televizive të Becky-t. Thuhet se ata ishin të zemëruar me Becky-n, për të cilën ata thonë se ka qenë “mizore” dhe “egoiste”.

Një burim tha: “Becky po flet, duke folur për shëndetin e saj mendor, ndërsa ajo e di se Caroline ka vuajtur vërtet.

“Gjatë muajve të fundit ajo ka bërë vetëvrasje. Ajo lufton çdo ditë dhe do të jepte gjithçka që jeta e saj të kthehej në normalitet. “Por, edhe tani gjyqi ka kaluar, Becky po e zvarrit atë.

“Ne jemi të shqetësuar për Caroline, ajo ka qenë më e forta dhe më e sigurta nga shumë prej nesh, por kjo e ka trokitur absolutisht.

“Ajo kurrë nuk donte që kjo të shkonte në gjykatë dhe në një farë mënyre është ajo që paguan çmimin më të madh për veprimet e pamëshirshme dhe egoiste të Becky-t.

“Ndërsa Becky-t i pëlqen qendra e vëmendjes, Caroline thjesht po përpiqet të rikthejë jetën e saj së bashku. Ne të gjithë mendojmë se Becky ka qenë egoiste, me mendje beqare dhe mizore në mënyrën se si ajo i ka shkuar së pari kësaj dhe i ka trajtuar gjërat.

“Por, edhe pse ajo vazhdon të hedhë Caz-in nën autobus, Caroline vazhdon të qëndrojë për Becky-n dhe të nxjerrë justifikime për të. Ajo është kaq besnike ndaj saj.

“Caroline nuk e ka jastëkun e të qenit milionere, ajo nuk është e pasur. Ajo nuk punon prej muajsh për shkak të çështjes gjyqësore – të cilën ajo kurrë nuk donte që Becky ta ndiqte. Ajo e dinte se thjesht do të largohej nëse Becky e lejonte”, u shpreh burimi.