Subilimotion është restoranti më i shtrenjtë në botë. Ndodhet në Ibiza, në hotelin Hard Rock dhe drejtohet nga shefi i kuzhinës Paco Roncero (dy yje Michelin dhe tre Repsol Suns). Çmimi i menysë? 1800 euro.

Përtej ushqimit cilësor, kostoja i referohet mbi të gjitha aventurës ekskluzive dhe novatore që ofron struktura.

Një aventurë nga e cila vetëm dymbëdhjetë persona mund të përfitojnë çdo mbrëmje. Sublimotion është i hapur gjatë sezonit të verës.

Përvoja përshkruhet në faqen e strukturës si “performanca e parë gastronomike e krijuar për të rritur kënaqësinë e uljes për të ngrënë rreth një tavoline”, bazuar në “një art të ri skenik që ndërthur kuzhinën e lartë, teknologjinë, organizimin dhe argëtimin. “.

Sublimotion nënvizon gjithashtu se, përmes konceptit të tij gastronomik, është “i aftë të shndërrojë tryezën në skenë dhe klientët në protagonistë”.