Ronaldo ka folur privatisht me Kiarën për sjelljen e saj ndaj banorëve.

Pas debatit që kjo e fundit pati me Kristin, Ronaldo nisi ta këshilloj, duke i thënë se ajo duhet t’i respektojë banorët ashtu siç e ka bërë më parë.

Sipas tij ndryshimi radikal i sjelljes sw saj dhe  mënyra si ajo po flet e bën të duket keq.

Ronaldo dhe Kiara u rikthyen sërish në shtëpinë e Big Brother ditën e shtunë, me votat e publikut.